Caz Socant la Scoala din viSeu de jos – un profesor pensionar acuzat ca ar fi lovit un elev si ca ar pipai fetele


Caz incredibil la scoala generala din Viseu de Jos. Conform surselor noastre incidentul s-ar fi petrecut astazi in timpul orei de istorie. Un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de profesor pentru ca nu ar fi reusit sa scrie dupa cum dansul ar fi dictat.

Trebuie spus ca elevul s-a intors in Romania din Spania si ca ii este extrem de greu sa se adapteze la sistemul de invatamant romanesc.

Astazi, din ce am reusit noi sa aflam, la scoala s-a prezentat tatal baiatului agresat pentru a discuta cu profesorul. Acesta nu ar fi recunoscut nimic.

Mai mult, parintii sunt revoltati si datorita faptului ca acelasi profesor ar pipai elevele de clasa a VIII-a in zonele intime. Avem marturiile unor parinti carora fiicele le-au povestit cum sunt atinse in zona sanilor, a fundului etc. Totodata, acestia sustin ca barbatul le vorbeste extrem de vulgar.

De toate aceste incidente se pare ca stie inclusiv diriginta clasei, insa nu s-au luat masuri de frica directorului, care, conform surselor noastre, este chiar fratele profesorului acuzat.

Trebuie sa mentionam faptul ca fotografia care insoteste acest articol il prezinta pe acelasi profesor in timp ce ar agresa un alt elev in sala de clasa in urma cu ceva timp.

Vom reveni cu detalii si declaratii oficiale din partea ISJ Maramures, IPJ Maramures referitoare la acest caz

Comenteaza cu Facebook

"Martisor Cultural Romanesc" la Chitighaz
Citeste
Flori si martisoare sustrase de trei minori dintr-un chiosc din Seini
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.