Cauzele decesului de ieri de pe strada Castanilor au fost "medicale"

CRIMA IN BAIA MARE   O noua crima zguduie comunitatea baimareana la doar cateva saptamani de la oribilele crime de pe strazile Garii si Petre Dulfu, in care au murit patru oameni, o femeie decedand ulteriol la spital.

Din primele informatii, o oribila crima a avut loc astazi, 9 aprilie, pe strada Castanilor din oras, in zona parcului Regina Maria. Suspectul ar fi chiar vecinul celui ucis. Acestia s-ar fi certat pentru pamant iar spiritele s-au incins, ajungandu-se la crima.

Actualizare:

 

Detalii socante ies la iveala in cazul omorului de astazi din Baia Mare. Conform informatiilor noastre victima avea 62 de ani. Era in judecata pentru o alee comuna cu suspectul, alee care era folosita de ambii pentru acces la proprietati. Vecinii au sustinut ca agresorul a lucrat pe vremea regimului comunist, la Securitate si ca era un om certaret. "Se certa cu toata lumea. Erau in judecata pentru alea acesta" a declarat un vecin pentru VasileDale.ro.

Anchetatorii l-au dus la audieri pe suspect. Totodata cadavrul a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirii cauzei mortii. Deocamdata unii vecini vorbesc ca ar fi ucis cu un cutit, altii ca ar fi fost ucis cu o lovitura puternica de pumn.

Cert este ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures nu ofera deocamdata informatii oficiale, spunand doar ca vor trimite un comunicat de presa in cel mai scurt timp posibil.

Actualizare 2:

 

"In urma efectuarii necropsiei asupra cadavrului barbatului decedat ieri pe strada Castanilor din municipiul Baia Mare, s-a constatat ca moartea a fost neviolenta si a fost provocata de cauze medicale. In cauza nu a fost dispusa nicio masura preventiva impotriva vreunei persoane. Cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a survenit decesul iar la finalizarea lor vor fi dispuse masurile legale", arata IPJ Maramures.

 

ActualMM

Sursa foto: Cata Tineghe/ Axa News

A ajuns cu masina pe contrasens, apoi s-a rasturnat pe plafon
Citeste
Sigheteanul Leonard Mitruscsak titular la nationala Under 18
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.