CAUTATA DE POLITIE SI FAMILIE / ACTUALIZARE: O fata de 14 ani din Borsa a fugit de acasa impreuna cu iubitul de 18 ani (FOTO)

Un mesaj am primit de la un cititor din Borsa, Maramures. Acesta ne anunta faptul ca o minora in varsta de 14 ani a fugit de acasa impreuna cu un baiat in varsta de 18 ani. Aceasta este cautata de mai bine de o saptamana de politie si familie.

"Buna ziua. Avem o problema pe care se pare ca nici politia nu o poate rezolva de o saptamana. Este vorba de o fata in varsta de 14 ani din Borsa. Aceasta a fugit de acasa cu un baiat de 18 ani iar de sambata trecuta nu mai stim nimic de ea. Prima data a fugit in luna martie 2020 cu acelasi baiat si dupa doua zile au fost gasiti in judetul Hunedoara. Se pare ca incercau sa ajunga la Timisoara, unde baiatul are niste neamuri. Credeti ca ne puteti ajuta sa postati o stire despre acest lucru. Poate o vede cineva si o sa reusim sa o gasim. Cei doi spun oamenilor ca sunt frati, pentru ca au acelasi nume de familie" ne scrie cititorul nostru.

Semnalmente: Timis Alexandra Dorina (14 ani)

La momentul plecarii era imbracata cu adidasi rosii, blugi albastri, bluza alba, geaca "Denin". Are 1,57 m inaltime si 53 kilograme. Ochii caprui.

Semnalmente: Timis Danut Catalin (18 ani) are aproximativ 1,70 m inaltime.


"Ambii mint ca sunt frati din cauza coincidentei de nume. Baiatul are neamuri in Timisoara si Arad, iar mama fetei suspecteaza ca acolo s-ar fi dus. Culmea e ca parintii baiatului ar stii despre ei, dar nu spun nimic. Ba mai mult, tatal baiatului ar fi sarit la ceara la mama fetei" a continuat cititorul nostru.

Daca ii vedeti pe cei doi sunati la 112 sau anuntati cea mai apropiata sectie de politie.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

La data de 17 mai a.c. o femeie din Borsa a sesizat politia prin SNUAU 112 despre faptul ca fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu in cursul noptii.

Primele verificari au relevat ca nu este pentru prima data cand Timis Alexandra Dorina a plecat voluntar de la domiciliu, impreuna cu prietenul ei, tanar de 18 ani din Borsa.

Cand a plecat ultima data tanara purta blugi, bluza alba si adidasi rosii.

Semnalmente: 1.58-1.60m, constitutie atletica, 45-50kg, par saten, lung, ochi caprui, fara semne particulare.

Cei care pot oferi informatii despre adolescenta sunt rugati sa sune la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

Comenteaza cu Facebook

Articolul CAUTATA DE POLITIE SI FAMILIE / ACTUALIZARE: O fata de 14 ani din Borsa a fugit de acasa impreuna cu iubitul de 18 ani (FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tragedie: Un barbat s-a spanzurat intr-o anexa gospodareasca din Craciunesti; Era originar din Poienile de sub Munte
Citeste
Cruzime de nedescris: femeie in scaun cu rotile, batuta si abandonata in mijlocul drumului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.