Cautat de autoritatile judiciare din germania, depistat de politistii din sighetu marmatiei

La data de 22 ianuarie a.c., politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei au desfasurat o actiune, in urma careia a fost identificat si retinut un tanar de 27 de ani, din municipiu, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare.

Persoana in cauza era data in urmarire internationala de autoritatile judiciare germane din data de 15 ianuarie pentru comiterea infractiunii de furt.

Tanarul a fost retinut de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj in vederea extradarii.

Clujean cercetat pentru comiterea unui furt la Sighetu Marmatiei

Cooperarea dintre politistii din Sighetu Marmatiei si cei din Cluj-Napoca cu privire la un furt dintr-un apartament si-a dovedit eficienta. In urma activitatilor specifice desfasurate a fost identificat un clujean de 54 de ani, banuit de comiterea faptei.

In urma verificarilor si documentarii efectuate, politistii au stabilit ca barbatul a patruns prin efractie in apartamentul situat pe strada Bogdan Voda din Sighetu Marmatiei, a sustras o bicicleta si bunuri electrocasnice, iar ulterior le-a transportat pe raza municipiului Cluj-Napoca. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 2.500 euro.

In urma activitatilor desfasurate de politisti, aproape jumatate din bunurile sustrase au fost recuperate si restituite partii vatamate. Cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

 

Burse de participare in programul space camp turkey – izmir
Citeste
Un tanar din coltau depistat de politisti la scurt timp dupa ce a comis un furt din locuinta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.