Cati maramureseni au fost prinsi beti sau fara permis la volan saptamana aceasta. Printre ei, un minor de 17 ani

DIN CE IN CE MAI MULTI  Saptamana a debutat cu mai multe actiuni organizate de politisti pe drumurile publice de pe raza judetului. Premergator zilei de marti, 13, sase persoane au fost depistate ca au comis infractiuni rutiere.

La 17 ani, bineinteles fara a poseda permis de conducere, un tanar a urcat la volanul unui autoturism si l-a condus pe D.C. 11 – Valea Stejarului. A fost depistat de politisti iar acum este cercetat in cadrul dosarului penal intocmit pe numele lui.

Pe D.J. 185, in localitatea Calinesti, politistii au depistat un barbat de 41 de ani, din localitate, care conducea un moped neinmatriculat, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acum este cercetat pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus pe raza localitatii Coltau. La volan se afla o femeie de 35 ani, din Viseu de Sus, iar in urma verificarilor s-a constatat faptul ca, autoturismul avea autorizatia de circulatie provizorie expirata. Femeia este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Trei dintre infractiunile rutiere au fost constatate de politistii din Borsa. La ora 22.50, pe strada Victoriei din oras, a fost oprit un autoturism la volanul caruia se afla un barbat de 34 ani. Deoarece acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat.

La ora 02.20, tot pe strada Victoriei a fost oprit un autoturism condus de un tanar de 20 ani, din oras, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La ora 03.45, politistii au a fost oprit pentru verificari un autoturism condus de un tanar de 19 ani pe strada 22 Decembrie din Borsa. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei depistati in stare de ebrietate au fost condusi la Spitalul din Borsa unde le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Toate persoanele depistate sunt cercetate in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele lor.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Proiectile neexplodate, gasite la piciorul unui pod peste somes
Citeste
Un meteorolog avertizeaza, dupa explozia nucleara din Rusia: nu stim inca daca am scapat
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.