Catalin venise din tulcea in baia mare unde isi gasise iubirea vietii

Catalin avea 29 de ani. A muncit ani de zile in Grecia. Cand a renuntat la munca in strainatate a venit in Baia Mare, unde si-a gasit iubirea vietii. Vroiau sa se casatoreasca.

Catalin muncea la Brutaria Cernestean. Iesise din schimb si se indrepta spre statia de autobuz pentru a merge acasa. Atunci, intr-o clipa totul s-a transformat intr-o tragedie.

Un sofer din Baia Sprie urcase la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice. A pierdut controlul BMW-ului si a intrat in pietonii aflati pe trotuar. Masina nu s-a oprit aici, ci s-a infipt in peretele unei case.

"Un pieton a decedat si alti doi au fost raniti in urma unui accident de circulatie produs la Tautii de Sus.

Verificarile politistilor au relevat ca cei trei pietoni, care mergeau pe trotuar, au fost surprinsi si accidentati de un autoturism condus cu viteza excesiva. La volan se afla un tanar de 31 de ani din Baia Sprie.

Acesta  s-a angajat in depasirea unui alt autoturism condus in aceeasi directie de mers, respectiv Baia Mare – Baia Sprie, a pierdut controlul directiei de mers, a parasit carosabilul prin partea stanga si a ajuns pe trotuar, accidentandu-i pe cei trei pietoni.

Autoturismul s-a oprit apoi in peretele unei case. Din pacate, in urma impactului un tanar de 29 de ani a decedat iar altul de 20 de ani si o femeie de 30 de ani, raniti, au fost transportati la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 0.19 mg/l alcool pur in aerul expirat. I-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa" au precizat oficiali IPJ Maramures.

CITESTE SI:

TRAGEDIE LA Tautii de Sus: Un baiat de 29 ani accidentat mortal pe trotuar de un BMW scapat de sub control. Alti doi raniti grav. SOFERUL ERA BAUT

CITESTE SI:

IMPACT FRONTAL: PATRU PERSOANE INCARCERATE DUPA CE DOUA MASINI S-AU CIOCNIT IN ZONA POPASULUI REGAL. UNA A DECEDAT

Unde vor fi amplasate aparatele radar duminica, 23 decembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Un barbat s-a aruncat in fata trenului langa o fabrica
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.