CATALIN CHERECHES: "Nu dau 2 lei pe partidele politice din Romania Nu candidez nici din partea PSD, nici din partea PNL, voi candida din partea comunitatii"

CATALIN CHERECHES  La Asociatia Caspev din Baia Mare a avut loc joi, 27 februarie, lansarea celei de a cincea editii a revistei "Seniorul Baimarean". Nu a lipsit de la eveniment nici primarul Catalin Chereches, care le-a vorbit celor prezenti, un public generos dealtfel, inclusiv despre alegerile locale si partide politice.

"Am profitat de aceasta ocazie si pentru a ma consulta cu seniorii, cum fac adesea, despre tot ceea ce e important pentru comunitatea si orasul nostru. Am solicitat opinia lor cu privire la persoana din randul lor care sa fie in echipa mea. Nu candidez nici din partea PSD, nici din partea PNL, voi candida din partea comunitatii si, cum am obisnuit, in echipa mea pentru Baia Mare, pe langa profesionisti din diverse domenii, apreciati si respectati, tineri dinamici si interesati de bunastarea comunitatii si viitorul orasului nostru, vor exista si seniori. L-am propus in continuare pe dl Lupsa Stefan, presedintele Caspev, iar seniorii au acceptat cu bucurie. Are o experienta cum putini au in domeniul constructiilor, dar si in zona sociala, are coloana vertebrala si stie sa argumenteze. Apreciez oamenii ca el care iti spun ce cred, direct in fata, chiar daca nu e confortabil, indiferent de ce reactii ar putea sa aiba parte", a spus primarul Catalin Chereches.

Chiar daca a fost in mai multe partide politice in ultimii ani, nu a ascuns niciodata ca a luat aceste decizii mereu in functie de nevoile comunitatii si ale orasului, nu din placerea de a fi afiliat vreunui partid. Cei care urmaresc activitatea sa nu vor fi, deci, surprinsi de declaratiile primarului, care le-a zis varstnicilor:

"Nu dau 2 lei pe partidele politice din Romania Nu voi reprezenta nici un partid politic, voi reprezenta strict comunitatea si orasul, asa cum am facut si pana acum. Baia Mare nu are nevoie de partide politice. Baia Mare si baimarenii au nevoie de oameni profesionisti, harnici, care asculta oamenii, care muncesc pentru oameni si pentru comunitate si nu pentru partid. In curand voi anunta formula in care eu si echipa mea vom candida la alegerile locale", a spus Catalin Chereches.

ActualMM

Noi jucatori vin sa joace in Dealul Florilor; Catalin Chereches a dezvaluit noutati despre obiectivele echipei si situatia administrativa
Citeste
Lucrari de reparatii la reteaua de apa
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.