Catalin Chereches: "Intervenim intr-un mod hotarat pentru deszapezire"

PRIMA NINSOARE SERIOASA IN BAIA MARE Ninge ca in povesti in municipiul Baia Mare. Este vorba despre prima ninsoare mai serioasa din acest sezon. Administratia publica locala este insa pregatita pentru a interveni, fapt confirmat de actiunea in forta condusa de primarul Catalin Chereches. Zeci de utilaje si cateva zeci de oameni sunt pregatiti sa continue actiunile cat va fi necesar.

46 de utilaje mari, medii si mici intervin pe raza municipiului Baia Mare pentru deszapezire. Primele interventii pana acum au fost pentru inlaturarea poleiului, iar acum se intervine pentru degajarea stratului de zapada care se depune pe carosabil.

"Actiunea continua pe parcursul noptii si oamenii sunt pregatiti sa intervina constant pentru a asigura o deszapezire eficienta. Pe langa principalele artere vom interveni in cartiere, pe strazile in panta, inclusiv in Firiza, Valea Borcutului, Ferneziu, in fiecare zona a orasului. Spre dimineata, daca va fi cazul, vom interveni si pe trotuare. Vreau sa va asigur ca suntem pregatiti si nu vor fi probleme in ceea ce inseamna deszapezirea in Baia Mare pe urmatorii patru ani, asa cum prevede contractul care a fost incheiat. In pofida minciunilor pe care unii le-au propagat, administratia locala a municipiului Baia Mare s-a pregatit din timp, dovada interventia in forta din aceasta seara, inca de la prima ninsoare mai serioasa. In pofida piedicilor pe care le avem din partea unora care nu inteleg ca acest efort, aceasta munca este pentru oameni si nu pentru moftul cuiva. Va asigur ca interventia noastra, efortul nostru, munca noastra este una serioasa. Apreciez fiecare om care este alaturi de mine acum, sacrificand poate timpul cu familia, pentru a interveni in folosul comunitatii noastre", arata primarul Catalin Chereches intr-o postare pe reteaua de socializare Facebook.

Va vom tine la curent cu alte informatii privind actiunea de deszapezire si starea drumurilor in municipiul Baia Mare si judetul Maramures.

 

ActualMM

Locuitorii raman fara curent dupa ce un Mercedes a doborat un stalp
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.