Catalin Chereches ar fi reconfirmat in majoritate covarsitoare, daca duminica ar fi alegeri. Vezi ce procente ar obtine alti candidati la functia de primar al municipiului Baia Mare

SONDAJ CIVIC    Un sondaj de opinie realizat in perioada 27 septembrie – 4 octombrie ofera rezultate interesante pentru cetatenii municipiului Baia Mare cu privire la preferintele in ceea ce priveste candidatii pentru functia de primar al municipiului Baia Mare. Conform sondajului, Catalin Chereches ar fi reconfirmat in functie cu o majoritate covarsitoare.

Realizat pe un esantion de 1200 de subiecti din municipiul Baia Mare, sondajul comandat de CIVIC Baia Mare a fost realizat de catre studenti si profesori de sociologie din mediul universitar baimarean si clujean. Nu mai poate fi o surpriza pentru nimeni ca si in acest sondaj conduce detasat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare. Singurele surprize sunt cateva dintre numele angrenate in cadrul acestui demers, respectiv procentul minuscul pe care unii l-ar obtine daca duminica ar fi alegeri. Va redam mai jos intrebarea si rezultatele sondajului.

Daca duminica ar avea loc alegeri pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, pe care dintre candidati i-ati vota:

1. Felician Cernestean, PNL – 6%

2. Sorina Pintea, PSD – 8%

3. Noemi Vida, UDMR – 3%

4. Cristian Anghel, ALDE – 4%

5. Dan Ivan, USR – 7%

6. Viorica Marincas, PRO Romania – 2%

7. Florin Cret, PMP – 1%

8. Catalin Chereches, independent – 61%

9. Nu stiu/ nu raspund/ nehotarat – 8%

Marja de eroare +/- 3%

 

ActualMM

Te-asteapta un pom, zambind rabdator
Citeste
STUDENTIE: Mediul academic si timpul liber
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.