Castigatorii concursului de protectie civila

Adaugat in categoria Important
castigatorii-concursului-de-protectie-civila.jpg castigatorii-concursului-de-protectie-civila-1.jpg castigatorii-concursului-de-protectie-civila-2.jpg castigatorii-concursului-de-protectie-civila-3.jpg castigatorii-concursului-de-protectie-civila-4.jpg castigatorii-concursului-de-protectie-civila-5.jpg castigatorii-concursului-de-protectie-civila-6.jpg castigatorii-concursului-de-protectie-civila-7.jpg

In contextul activitatilor desfasurate cu ocazia Zilei Protectiei Civile din Romania, sarbatorita in fiecare an in data de 28 februarie, ISU Maramures a organizat un concurs cu teme de protectie civila.
Ca de obicei, competitia a fost organizata impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean, reprezentat de catre doamna prof. Hendea Anca, inspector scolar general.
Competitia a fost destinata elevilor, iar in concurs s-au inscris patru echipe din cadrul liceelor baimarene. La final, dupa o competitie stransa, in care toti elevii au dovedit ca sunt bine pregatiti, clasamentul a fost urmatorul:

  • locul I- Colegiul National "Gheorghe Sincai" Baia Mare
  • locul II- Liceul Teoretic "Emil Racovita" Baia Mare
  • locul III- Colegiul Tehnic "C.D. Nenitescu" Baia Mare
  • mentiune- Liceul Tehnologic Transilvania Baia Mare.
    Gazdele concursului au fost elevii si cadrele didactice din cadrul Colegiului Tehnic " C.D. Nenitescu" Baia Mare, unde a avut loc si premierea. Castigatorii au fost premiati de prof. Duta Camelia, inspector de specialitate alaturi de reprezentantii serviciului Pregatire pentru Interventie si Rezilienta Comunitatilor din cadrul ISU Maramures.

instructaje-de-pregatire-organizate-de-isu-maramures.jpg
Instructaje de pregatire organizate de isu maramures
Citeste
amenzi-mai-mari-pentru-cei-care-refuza-sa-se-legitimeze-in-fata-politistilor.jpg
Amenzi mai mari pentru cei care refuza sa se legitimeze in fata politistilor
Citeste