Castigatorii concursului de educatie rutiera

Oare cati copii stiu totul despre biciclete? Cum sa-si mentina echilibrul printre diferite obstacole, dar si regulile pe care trebuie sa le respecte atunci cand pedaleaza vehicule pe doua roti pe drumurile publice?

19 copii, din opt judete, si-au luat bicicletele si au venit in Baia Mare pentru a-si demonstra abilitatile teoretice si practice, in cadrul concursului Educatie rutiera – educatie pentru viata.

Proba teoretica, care a presupus rezolvarea unui chestionar din domeniul legislatiei rutiere, a fost urmata de proba practica, de indemanare cu bicicleta pe un traseu prestabilit.

Locul 1 la fete a fost obtinut de Moldovan Diana, din Reghin, iar la baieti a fost obtinut de maramureseanul Tamas Ruben, de la Colegiul National Pedagogic Regele Ferdinand Sighetu Marmatiei.

Competitia, organizata de Societatea Romana de Caritate CARROM, in colaborare cu Colegiul National Pedagogic Regele Ferdinand Sighetu Marmatiei si Politia Rutiera Maramures este una de traditie in cadrul Sarbatorii Castanelor.

A fost o zi interesanta si pentru copiii care au vizitat parcarile centrelor comerciale Lidl din judetul nostru. Politistii i-au invatat pe cei mici cum sa adopte un comportament rutier responsabil, astfel incat sa nu ajunga victime ale accidentelor rutiere.

Vinurile moldovene toate, le vom degusta vreodata?
Citeste
Grav accident cu doua victime in lapusel
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.