Case inundate, masini luate de viitura, pagube imense dupa furtuna de marti

De pagube imense au parte maramuresenii dupa ce rvemea s-a dezlantuit marti, 28 mai.

"Mai sunt probleme la o linie de medie tensiune rupta de copaci prabusiti in zona de padure intre Lunci si Firiza. Nu beneficiaza de alimentare cu energie electrica din sistemul de alimentare cu energie electrica 790 de consumatori.

Angajatii societatii Electrica au dus un generator cu care a alimentat zona afectata. Sunt echipe de interventie de la Electrica in teren pentru remedierea defectiunilor si alimentarea liniei de medie tensiune", anunta reprezentantii CJSU Maramures.

La Viseu de Sus sunt mari probleme din cauza viiturilor care au luat la vale bolovani, chiar masini. Multe case sunt inundate.

In urma fenomenelor meteo de ieri, 28.05.2019, prin intermediul 112 au fost semnalate inundatii in Viseu de Sus. Pompierii din cadrul Sectiei Viseu de Sus au intervenit, cu doua autospeciale si o motopompa, pentru evacuarea apei din 30 de gospodarii.
De asemenea, in urma precipitatiilor abundente au fost colmatate si 10 podete. Pentru inlaturarea efectelor negative, alaturi de pompieri, a intervenit si serviciul voluntar impreuna cu 15 voluntari.
In acest moment pompierii din Viseu de Sus efectueaza recunoasteri in teren si intervin in gospodariile unde mai exista apa in subsoluri sau curti.

 

FOTO
Citeste
Furnizarea apei potabile, sistata pe mai multe strazi din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.