Carmen va fi condusa maine pe ultimul drum de care familie, prieteni si apropiati

DOUA JUDETE IN LACRIMI  Cazul lui T. Carmen Andreea, tanara de 18 ani a carui viata a fost curmata de catre iubitul ei, cu doi ani mai in varsta, a socat o tara intreaga si a lasat in urma atat o familie indurerata, cat si lacrimi parca fara de sfarsit pentru cei care au cunoscut-o.

Cu doar o saptamana in urma, Carmen avea toata viata inainte. Originara din satul Pomi, judetul Satu Mare, tanara isi luase o chirie in Baia Mare, pentru a putea sa urmeze cursurile Colegiului Mihai Eminescu. Desi nu stia, intreaga sa viata avea sa se schimbe in urma cu mai putin de o luna, cand l-a cunoscut pe Cristian, cel care avea sa ii ia tot: speranta, visurile, viata.

Ultima imagine cu cei doi impreuna. Foto: DirectMM

Vezi toate detaliile crimei, aici

Tragedia i-a socat pe toti cei care au cunoscut-o pe Carmen. Pana de curand, auzeau astfel de scenarii doar in filmele horror. Atat familia cat si prietenii fetei au sperat pana in ultima clipa ca disparitia va avea un final fericit, iar totul sa fi fost defapt o gluma proasta. Din pacate, nu a fost sa fie asa.

Paginile de socializare sunt pline inca de ieri de mesaje de condoleante. Elevii de la Colegiul Mihai Eminescu s-au adunat intr-un numar mare, ieri, in curtea unitatii de invatamant, cu coroane, flori si lumanari. Destinul tragic al lui Carmen a adus lacrimi in ochii a mii de persoane, lasand in urma prieteni, apropiati si o familie indurerata, dar si doua judete in doliu.

Maine, toti cei care au cunoscut-o si i-au cunoscut povestea tinerei isi pot lua ramas bun pentru ultima data. Carmen va fi inmormantata in localitatea natala, Pomi, din judetul Satu Mare.

"Cu mare tristete in suflet va anuntam ca ne vom desparti de iubita noastra fiica Carmen. Toti cei care vor sa fie alaturi de noi, sa o petrecem pe ultimul drum, sunt asteptati la parastasul care va avea loc azi la ora 17.00 la capela din Pomi, iar inmormantarea va avea loc maine data de 11 martie 2020, la ora 13.00", a anuntat mama lui Carmen, conform Directmm.

ActualMM

Meteo: Ploi pe arii extinse, apoi vreme buna, in Maramures
Citeste
Handbal feminin. Andreea Popa si Eva Kerekes de la Minaur, convocate la lotul de tineret
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.