Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al MAI

Adaugat in categoria Politic
carmen-dan-si-a-dat-demisia-din-functia-de-ministru-al-mai.jpg

VESTE SOC IN POLITICA Ministrul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca demisioneaza din functia de ministru de Interne, scrie Digi24.ro.

"Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Inteleg din cauza ca nu mi-am facut treaba. E o decizie politica", a spus Carmen Dan.

"Inteleg ca nu intra in discutie nicidecum un criteriu de neperformanta. E o decizie politica, iar eu respect deciziile. Am avut o discutie si referitoare la presiunea strazii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjeaza acum. Ma astept sa ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.

Nu sunt emotionata decat in masura in care am investit in acest minister si sper sa ramana in topul increderii Ministerul de Interne. Plec cu fruntea din MAI. Nu am sa cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie sa fie un vot", a declarat Carmen Dan, inaintea sedintei Comitetului Executiv National PSD.

 

Sursa info: Digi24.ro

un-tanar-din-maramures-s-a-imbatat-si-a-facut-accident-o-pasagera-le-a-spus-politistilor-ca-ea-a-condus-masina.jpg
Un tanar din maramures s-a imbatat si a facut accident; o pasagera le-a spus politistilor ca ea a condus masina
Citeste
Zeci de infractiuni rutiere in Maramures. Politistii rutieri recomanda: Daca doriti sa conduceti, lasati alcoolul in pahare!
Citeste