Carmen dan si-a anuntat demisia de la conducerea ministerului de interne

Ministrul Carmen Dan si-a anuntat demisia de la conducerea ministerului de Interne. Ea a spus ca nu are ce sa-si reproseze in perioada in care a fost la conducerea ministerului.

Carmen Dan figura pe lista ministrilor care urmau sa fie remaniati, decizia urmand sa fie luata la Comitetul Executiv al PSD.

Carmen Dan a precizat ca pleaca cu fruntea sus din minister si nu are ce sa-si reposeze.

"Am avut de dimineata discutia cu premierul Dancila, o discutie sincera si directa, asa cum cred eu ca este normal. L-am informat pe premier ca nu este necesar sa supuna la vot mandatul ministrului de Interne, motiv pentru care i-am spus ca pun mandatul pe masa domniei sale si am fost oarecum interesata de motivele pentru care are loc aceasta schimbare, inteleg ca nu intra in dicutie nicidecum un criteriu de neperformanta. Inteleg ca este vorba despre o decizie politica, iar eu bineinteles ca respect deciziile politice. A fost o discutie si referitoare la presiunea strazii. Atunci nu ne-a deranjat, ne-a deranjat acum. Plec cu fruntea sus de la conducerea ministerului de Interne", a precizat Carmen Dan, vadit emotionata.

Premierul Dancila nu a oferit prea multe informatii despre demisia ministrului Carmen Dan, insa a anuntat ca nu va fi singura. Ea a precizat ca unii colegi nu au inteles sa discute intai in forurile statutare ale partidului si apoi sa iasa cu declaratii.

"Eu cred ca unii membri ai partidului nostru nu au invatat nimic si daca ies in spatiul public inainte de a vorbi in forul statutar ii va aprecia cineva. Poate ii va aprecia cei care vor raul acestui partid, dar eu cred ca atunci cand esti atasat unui partid, cand crezi in acel partid, declaratiile trebuie sa le faci intai in interiorul partidului si pe urma iesi cu declaratii publice. Am cerut fiecarui coleg, fiecarei colege ca sa faca acest lucru. Se vede ca interesul personal pentru unii este mai mare decat intelesul politic", a precizat Dancila.

Dupa demisia lui Carmen Dan, sindicalistii DECUS Maramures au reactionat, postand pe pagina de socializare urmatorul mesaj:

Bine PA! Sa te intorci cand te-oi chema eu! Bine PA!
Ai fost o rusine pentru acest minister, pentru aceasta tara! Si sper, in continuare, ca vei raspunde pentru faradelegile pe care le-ai comis, Carmen Dan! Nu ai facut DECAT sa invrajbesti societatea impotriva uniformei, nu ai facut DECAT rau, nu ai facut DECAT subinspectori post-mortem! In rest, nu ai facut si nu ai fost, DECAT #nimic!
Bine PA!!!

Ministrul Transporturilor, implicat intr-un accident rutier
Citeste
Vindeau mancare, alcool, tigari si produse din carne expirate sau fara documente legale oamenilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.