CARITABIL: Licitatie organizata de ACS Gladiators Baia Mare in beneficiul Madalinei

Madalina Breban are 21 de ani, este din Chiuzbaia si este bolnava. I-au fost descoperite mai multe tumori. Au fost lansate mai multe apeluri umanitare si foarte multi oameni i-au sarit in ajutor, donand bani. Ultimul act caritabil in beneficiul Madalinei vine din partea Scolii de arte martiale Academia Gladiators.

“Intram in ring cu un singur tel – sa luptam pana la capat pentru ceea ce ne dorim. Nu ne oprim la jumatatea drumului si mergem pana acolo unde toata lumea zice ca e imposibil sa ajungem! Asa e si in viata, iar in aceasta perioada ne-am propus sa luptam peste barierele imposibilului alaturi de Madalina.
In urma cu cateva saptamani, cu sprijinul lui Gabriel Georgescu, promotor Colosseum Tournament, am reusit sa obtinem unul dintre cele mai importante autografe din ringul K1, al luptatorului Freddie Kemayo. Manusile care ii poarta semnatura vor fi licitate in cadrul unei actiuni caritabile organizate de ACS Gladiators Baia Mare, iar banii obtinuti vor fi virati in contul Madalinei.
Regulament participare licitatie caritabila:
La fotografia cu manusile semnate de campionul K1, Freddie Kemayo, licitati suma, suma de pornire este 200 lei. Licitatia se incheie la finalul saptamanii, duminica, 22 noiembrie, iar manusile vor reveni persoanei care a oferit cea mai mare suma in cadrul licitatiei. Premiul va fi revendicat dupa ce castigatorul face dovada ca a virat banii in contul Madalinei. Aceasta lupta o ducem impreuna!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a scolii de arte martiale.

Articolul CARITABIL: Licitatie organizata de ACS Gladiators Baia Mare in beneficiul Madalinei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Programul voucherelor de vacanta va fi prelungit
Citeste
CONTROALE IN BAIA MARE: Activitati desfasurate de angajatii Biroului de Ordine Publica si Circulatie din cadrul Directiei Politia Locala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.