"Cantam la Bastionul Macelarilor" – concert exceptional de folk intr-o locatie istorica

Organizatia de Management al Destinatiei Judetene Maramures, alaturi de Consiliul Judetean Maramures, va invita vineri, 12 ianuarie 2024, la un concert folk de exceptie, intr-o locatie istorica.

Evenimentul "Cantam la Bastionul Macelarilor" reprezinta o experienta muzicala captivanta, in care artisti si grupuri precum Focul Viu, Florin Stefan Band – recital live "Lira&Panflute", Grup Folk Cuart, cat si Grupul Folk al Scolii Populare de Arta Baia Mare, vor aduce publicului sunete autentice si versuri pline de semnificatie. De asemenea, cadrul spectaculos de la Bastionul Macelarilor va fi acaparat de mesteri populari si producatori locali, care vor aduce in atentia vizitatorilor bunatati realizate cu dragoste in gospodariile lor.

"Pana in acest moment, sute de oameni au participat in cadrul evenimentelor pe care le-am organizat la Bastionul Macelarilor cu ocazia sarbatorilor de iarna. In cele cinci editii anterioare am oferit publicului concerte exceptionale de colinde, cu interpreti renumiti de muzica populara si grupuri de colindatori de toate varstele. Cea de-a sasea editie este una de exceptie, pe care o dedicam publicului in semn de multumire pentru ca au demonstrat ca iubesc Maramuresul, unicitatea si diversitatea judetului nostru", a declarat Paul Habina, director executiv OMD Maramures.

Acest eveniment este realizat de catre Consiliul Judetean Maramures si Organizatia de Management al Destinatiei Judetene Maramures, alaturi de Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale "Liviu Borlan" Maramures.

Anunt publicitar 10.01.2024
Citeste
Se schiaza la Cavnic; Programul zilelor viitoare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.