Cannabis descoperit de politistii de frontiera asupra a doi tineri din maramures

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au depistat, pe o strada din municipiul Sighetu Marmatiei, doi tineri din Maramures care aveau asupra lor 29 grame de substanta vegetala, susceptibila a fi canabis.

Azi, 01.04.2020, in jurul orei 12.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localitatii Sighetu Marmatiei – judetul Maramures, un autoturism marca Audi A4, inmatriculat in Romania.

Soferul nu a oprit la semnalele regulamentare, fapt pentru care s-a pornit in urmarirea autoturismului in cauza, iar dupa cativa zeci de metri au fost aruncate din masina doua pungi.

Masina a fost oprita, iar politistii de frontiera l-au identificat pe soferul acesteia, cetateanul roman K.A. in varsta de 30 de ani si pe pasagera, B.A., in varsta de 19 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Maramures.

In pungile aruncate din vehicul, politistii de frontiera au descoperit mai multe pachete mici invelite in staniol, in interiorul carora se afla o substanta vegetala, de culoare verde oliv, posibil canabis.

Drept urmare, persoanele in cauza impreuna cu pungile descoperite au fost conduse la sediul serviciului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii substantei descoperite, a rezultat cantitatea de 29 grame substanta vegetala de culoare verde-oliv, susceptibila a fi canabis, cantitate care a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor si expertizarii.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumparare sau detinere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Maramures, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

APIA efectueaza pe 1 aprilie plati privind bunastarea animalelor, respectiv plati in favoarea bunastarii porcine
Citeste
86 decedati; 57 la ATI din care 34 in stare grava; 2460 de infectati; 252 vindecati; 11.218 in carantina institutionalizata si 119.218 in izolare la domiciliu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.