Candidat PMP la Primaria Sapanta a snopit in bataie un batran de 70 de ani

Candidatul PMP la Primaria Sapanta a batut un batran de 70 de ani din localitate pana cand l-a bagat in spital. Ioan Pop, victima, are gospodaria mai retrasa de vatra satului si in vecinatatea ei are si Nicolae Codrea, agresorul, o stana de oi.

In cursul zilei de duminica, 23 August, agresorul a mers sa-si verifice baciul pe care il avea tocmit la oi si l-a gasit baut bine. Si-a iesit din fire si i-a resprosat batranului ca el ar fi fost cel care l-a servit pe acesta cu bautura.

,,S-a luat de tata si i-a aruncat vorbe grele ca l-ar fi imbatat pe baci. Apoi l-a luat la bataie. l-a batut rau, i-a dat numai la cap. Eu stiu ca a mai batut pe cineva si chiar a facut puscarie. Asta acum ceva ani. Are antecedente", spune fiica batranului.

Femeia l-a gasit pe batran aproape desfigurat de corectia aplicata si a decis sa cheme ambulanta pentru a-l transporta la spital.

,,Am sunat la 112 si l-au dus la spitalul din Sighetu Marmatiei si apoi la Baia Mare unde a ramas internat la Neurochirurgie", a mai adaugat fiica batranului.

,,In urma consultului medico-legal se va stabili cate zile de ingrijiri medicale va avea nevoie victima. Batranul a fost victima unei agresiuni", au declarat medicii care in ingrijesc.

Cazul a ajuns deja si in atentia politistilor care au demarat o ancheta in acest caz.

,,Politia nu a fost sesizata la data producerii evenimentului. Abia azi s-a facut o sesizare verbala la Postul de Politie Sapanta. A fost demarata o ancheta in acest caz", a precizat ag. sef Romeo Tamasan din cadul IPJ Maramures.

Sursa: Preluare eMM.ro.

Articolul Candidat PMP la Primaria Sapanta a snopit in bataie un batran de 70 de ani apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Creditul guvernamental a crescut cu aproape 30% la finele lui iulie, fata de perioada similara din 2019
Citeste
Fotbal Feminin: Liga 1 va avea un nou format in acest sezon
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.