"campionii excelentei", in luna dedicata constientizarii paraliziei cerebrale, la teatrul municipal

Asociatia Esperando organizeaza joi, 12 martie 2020, spectacolul caritabil "Campionii Excelentei".
Acesta va avea loc la Teatrul Municipal Baia Mare, incepand cu ora 17:00.
Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru reabilitarea noului centru de recuperare Esperando, un centru in care persoanele cu nevoi speciale sa beneficieze de conditii excelente.
In cadrul evenimentului vor fi prezentate mai multe momente pregatite de catre copiii, tinerii si adultii cu afectiuni fizice, dar si de invitatii speciali: Glad Condor si dansatorii de la Rivulus Dance.
Acest spectacol este si un mod de a marca faptul ca, luna martie este luna de constientizare a paraliziei cerebrale, afectiune de care sufera majoritatea beneficiarilor Asociatiei Esperando.
In lume, unul din 273 de copii are paralizie cerebrala. Aceasta apare inainte de nastere sau in prima perioada a vietii si inseamna ca o zona a creierului este disfunctionala .
Ca si in cazul copiilor, tinerilor, adultilor de la Asociatia Esperando, este nevoie de recuperare zilnica pentru a obtine progrese, pentru a putea avea o viata cat mai buna, este un efort de lunga durata. In momentul in care nu se mai lucreaza, cand nu se mai face recuperarea, se pierd achizitiile dobandite anterior prin sute de ore de munca.

Va asteptam cu mare drag sa ii aplaudam si incurajam impreuna pe campionii nostri, dar si sa ne unim fortele pentru ca visul sa devina realitate: un nou pas catre Centrul de Recuperare Esperando, spune Osan Lavinia, specialist PR.

Maramureseanca transportata cu izoleta din Somcuta Mare la Spitalul de Boli Infectioase
Citeste
Vizitele la pacientii internati la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie se suspenda
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.