Campanie de donare de sange demarata de jandarmii maramureseni

Incepand cu data de 2 martie a.c., jandarmii maramureseni au demarat o campanie de donare sange, la Centrul de Transfuzie Sanguina din Baia Mare campanie intitulata "Jandarmii salveaza o viata", activitate organizata in cadrul manifestarilor dedicate aniversarii a 170 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.
"Inca din ziua de luni ne-am mobilizat intr-o misiune nobila, aceea de a dona sange pentru cei aflati in suferinta, manifestandu-ne pretuirea si grija fata de viata semenilor nostri. De a lungul timpului, jandarmii au raspuns prezent unor asftel de initiative iar unii dintre ei au ajuns la un numar destul de semnificativ de donari. Printre acestia se afla si Plt.adj.sef Barabas Cosmin, din cardul detasamentului mobil Baia Mare, care a inceput sa doneze sange inca din luna ianuarie a anului 1999, cand se afla la inceput de cariera. Din acel moment, colegul nostru a continuat sa doneze sange ori de cate ori a simtit nevoia ca trebuie sa faca acest gest nobil, considerand ca orice picatura de sange poate salva o viata, avand in prezent 80 de donari de sange cu care spera ca a ajutat pe semenii nostri aflati in suferinta. Jandarmul declara ca nu se va opri aici si va dona in continuare cat ii va permite sanatatea.


Aceasta actiune se inscrie in cadrul unei campanii umanitare initiate inca din anii precedenti la nivelul Jandarmeriei Romane, scopul fiind contributia indirecta a jandarmilor la salvarea vietilor unor persoane aflate in suferinta", spun reprezentantii IJJ Maramures.

Perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu tigari
Citeste
Baimareanul cristian cardos a murit la volanul unei masini desi nu a avut vreodata permis
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.