CamerA video – "paduchiosul" comite furt dupa furt in magazinele din baia mare

Ieri dupa-amiaza un baimarean a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un magazin din oras in timp ce fura incasarile din unitatea respectiva. Se pare ca acesta este un "om al casei" pentru politistii baimareni, el fiind suspect in mai multe infractiuni de furt avand acelasi mod de operare.

Baimareanul cunoscut sub porecla de "Paduchiosul" a intrat ieri dupa amiaza intr-un magazin din Baia Mare. Avand intr-o mana cateva bancnote el a cerut anumite produse vanzatoarei situate intr-o zona mai indepartata de casa cu bani.

Odata ce vanzatoarea a mers sa ii aduca bunurile cerute, el s-a intins peste tejghea si a sustras incasarile. Cand femeia a revenit cu produsul "Paduchiosul" s-a comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ba mai mult, a si platit pentru bunurile cerute apoi a plecat linistit.

La politie vanzatoarea a dat nas in nas cu hotul

Cand vanzatoarea si-a dat seama ca banii au disparut aceasta si-a anuntat superiorii. Cu imaginile suprinse de camerele video amplasate in unitatea comerciala, administratorul si vanzatoarea au fost in aceasta dimineata la Politia Municipiului Baia Mare pentru a sesiza fapta. Ajunsi pe holurile politiei, vanzatoarea a dat nas in nas cu hotul!!! Acesta era la audieri intr-o alta fapta comisa tot pe raza municipiului Baia Mare. Vanzatoarea a spus acest lucru politistilor. Din pacate banii furati nu au fost recuperati.

"Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.400 lei. Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt si continua documentarea intregii activitati infractionale a suspectului" a declarat pentru baiamare24.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Comenteaza cu Facebook

Viscol la Cavnic, ploaie in zonele joase din judet
Citeste
GALERIE FOTO
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.