Cainii localnicilor sunt ucisi rand pe rand

Agitatie mare in localitatea maramureseana Chechis dupa ce in ultimele trei zile cinci caini au fost ucisi prin otravire. Satenii nu mai stiu ce sa faca pentru a-l identifica pe individul care a bagat pur si simplu spaima in sateni.

"In Chechis, la 12 km de Baia Mare, de 3 zile, cineva, fara suflet, otraveste cainii din sat. Pana in momentul de fata, sunt 5 caini care au fost otraviti si au murit. Cel mai recent a fost azi. Primul a murit vineri dimineata. Ieri inca 1, azi dimineata 2 si mai pe la pranz inca unul" este mesajul primit de redactia baiamare24.ro.

"Adio prieten drag. Nu o sa te uit niciodata, ai fost prietenul meu cel mai bun si asa o sa ramai mereu in sufletul meu! Sper doar ca cel care te-a otravit sa aiba parte de tot ce e mai rau in lumea asta si sa chinuie asa cum te-ai chinuit tu pana la ultima suflare" este mesajul dureros al unui localnic din Chechis.

Nu a fost depusa nicio sesizare. Politistii din localitate s-au sesizat in urma aparitiei in spatiul public a articolului de presa si desfasoara verificari cu privire la aspectele mentionate, urmand a dispune masuri in consecinta, anunta reprezentantii IPJ Maramures.

Azi a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fara drept.

Fetita de 11 disparuta vineri, dupa ce iesea de la scoala, a fost gasita MOARTA
Citeste
Acuzatii grave de RASISM in sportul baimarean
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.