Cainii fac prapad printre caprioarele si capriorii din stejera

Nicio zi fara ca animalele salbatice, in cazul de fata capriori, sa nu fie atacate de cainii lasati liberi. Pruna Marian Vladut a postat pe pagina de socializare un nou mesaj, prin care relateaza inca un caz in care animalele salbatice de la Stejera au fost atacate.

Iata mesajul integral:

Aceasta situatie repetata a pus punctul pe i.
Este ultimul avertisment din partea mea, ca om, vecin ce vreti voi!
Ma puteti considera ce vreti voi. In momentul cand v-am prins cainii pe camp sau in padure, i-am executat. In momentul in care dau cu masina peste ei in drum, am sunat la 112 si nu aveti decat sa platiti pagube. Sunteti niste inculti si inapoiati, toti aceia care nu stiti sa va tineti cainii in curte si sa ii hraniti.
Va promit ca incepand de azi ma ocup de cainii dumneavoastra, iar autoritatile o sa se ocupe apoi si de voi. Am dat 1500 lei pe gard electric ca sa nu fiu nevoit si obligat sa va impusc cainii, dar uite ca nici aceasta nu a rezolvat problema. In momentul in care Rudy s-a simtiti incoltit a inceput sa se apere impungand in gard spre caini, ca sa alunge jigodiile voastre din preajma lui.
La multi ani romani needucati!!!!!!!! 😠😠😠
P. S. In ultimul videoclip puteti vedea cum a aratat inainte de a fi atacat, si ce afectiune ofera pentru cel care l-a salvat din gura cainilor si pentru cel care il hraneste! 😥
Nu va pasa? Nici mie nu imi mai lasa de ai vostri patrupezi!

Citeste si

Vremea si drumurile in 24 ianuarie
Citeste
Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei implineste azi 71 de ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.