Cadavrul unui copil, descoperit in rau, sub un pod. Descoperirea ar putea avea legatura cu fetita disparuta din Repedea

DESCOPERIRE MACABRA IN UCRAINA Descoperire socanta facuta de autoritatile ucrainiene intr-un rau, pe raza localitatii Bustina. Acestia au gasit, sub un pod, cadavrul unui copil. Potrivit axanews.ro, autoritatile ucrainiene nu au fost semnalate cu privire la disparitia vreunui copil in aceasta zona, astfel ca trupul neinsufletit ar putea avea legatura cu fetita disparuta acum doua saptamani si jumatate din localitatea maramureseana Repedea.

In varsta de 6 ani, Rusnac Valentina a disparut din curtea unor vecini in timp ce se juca cu sora ei mai mica. Sute de voluntari, politisti, pompieri si un caine de urma au cautat-o pe fetita zi si noapte atat pe uscat cat si in raul spre care se presupune ca s-ar fi indreptat inainte sa dispara. Singura descoperire notabila facuta de autoritatile maramuresene a fost tricolul cu care era imbracata copila in momentul disparitiei.

"Am fost anuntati de catre autoritatile din Ucraina de gasirea cadavrului unui copil. Vom lua legatura cu autoritatile din tara vecina pentru a se stabili daca este vorba de fetita disparuta de la Repedea sau nu’’, a spus Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Localitatea ucrainiana Busteni se afla la aproximativ 90 de kilometri de Repedea. Au trecut 17 zile de la disparitia Valentinei.

Cel mai probabil, trupul copilului descoperit sub pod va fi supus unei necropsii, in urma careia se va stabili atat identitatea acestuia cat si cauza mortii.

 

ActualMM

Vernisajul expozitiei de pictura si tapiserie, la Biblioteca Judeteana
Citeste
Expozitia nationala itineranta "Minerale si asociatii minerale din Romania" a ajuns in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.