Cadavrul unui cioban disparut de doua luni, gasit pe Varful Serban

DESCOPERIRE MACABRA IN MARAMURES O descoperire socanta in munti, in zona Bistra din Maramures, a pus autoritatile pe jar in acest weekend. O persoana a sunat la numarul unic de urgenta 112 pentru a anunta ca a gasit cadavrul unui barbat, in zona Varfului Serban.

Ajunsi la fata locului, salvatorii de la ISU Maramures dar si politistii au constatat ca exista mari sanse ca trupul fara viata sa fie al unui cioban dat disparut inca de acum doua luni.

"Persoana decedata se afla in zona Varfului Serban. Exista suspiciunea ca ar fi vorba de barbatul in varsta de 48 de ani, care a fost cautat la sfarsitul lunii iunie. Politia Maramures a preluat acest apel si ne-a cerut sprijinul pentru a merge la locul indicat, dar si pentru a putea cobora persoana decedata, zona fiind greu accesibila. La intervensie au mers pompierii de la Viseu cu autospeciala 6×6", au declarat reprezentantii ISU Maramures.

Vom reveni cu informatii.

 

ActualMM

23 de scoli din judet functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu
Citeste
In pragul inceperii anului scolar, in Maramures sunt 23 unitati de invatamant care functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.