Cadavrul unui barbat in stare de putrefactie, gasit intr-o casa

DESCOPERIRE MACABRA Descoperire macabra ier-dimineata in orasul Baia Sprie. Politisti au fost alertati dupa ce o persoana a gasit corpul neinsufletit al unei persoane intr-un apartament.

Potrivit surselor ActualMM, cadavrul ar fi in continuare in casa respectiva. Cei de la IML nu l-au luat inca de la fata locului, astfel ca trupul a intrat intr-o stare de putrefactie.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la moartea barbatului sau motivul pentru care trupul acestuia nu a fost inca luat de catre autoritati.

 

ACTUALIZARE

Informatii incredibile ne-au fost transmise de catre cititorii nostri. Se pare ca trupul in stare de putrefactie a barbatului descoperit intr-un apartament din Baia Sprie, inca de ieri, nu a fost ridicat de catre cei de la Medicina Legala pentru ca… nu lucreaza in weekend-uri.

Ba mai mult, potrivit cititorilor nostri, Serviciul de Medicina Legala Maramures nu lucreaza nici in timpul saptamanii, intre orele 16:00 si 8:00 dimineata.

 

ACTUALIZARE 2:

Politistii confirma informatiile ActualMM cu privire la data in care a fost gasit cadavrul barbatului, dar si faptul ca acesta nu a fost ridicat pana azi.

"Politistii din Baia Sprie au fost sesizati ca un barbat a decedat in locuinta sa, din oras. A fost identificat un barbat de 53 de ani, iar la examinarea exterioara a cadavrului nu s-au constatat urme de violenta.  Cadavrul a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii", arata IPJ Maramures.

ActualMM

Avertisment de ultima ora al meteorologilor! Vremea o ia razna
Citeste
US Open
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.