Cadavru descoperit pe un camp intre Surdesti si Fauresti

ALERTA IN MARAMURES   Politistii maramureseni sunt in alerta dupa ce un cadavru a fost descoperit in urma cu putin timp pe un camp dintre localitatile Surdesti si Fauresti.

Potrivit VasileDale.ro, criminalistii si cei de la Medicina Legala Baia Mare au ajuns la fata locului.

In aceste momente se fac cercetari pentru a se afla identitatea persoanei gasite decedate, dar si cum a ajuns aceasta acolo. Corpul urmeaza sa fie transportat la morga pentru efectuarea necropsiei.

 

Actualizare:

 

Misterul cadavrului descoperit azi dimineata pe un camp dintre localitatile Surdesti si Fauresti se adanceste. Potrivit politistilor maramureseni, nu poate fi vorba de o crima deoarece corpul barbatului nu prezenta urme de violenta.

"Azi dimineata, la ora 06.43 politia Baia Sprie a fost sesizata ca in localitatea Surdesti , pe un camp a fost gasita o persoana decedata. Din verificarile efectuate s-a stabilit ca e vorba de un barbat in varsta de 55 de ani. In cauza nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei infractiuni, nefiind constatate urme de violenta. Cadavrul a fost transportat la spital in vederea efectuarii necropsiei si pt stabilirea cauzei mortii", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

 

Stire in curs de actualizare.

 

ActualMM

Descoperire macabra pe un camp dintre Surdesti si fauresti
Citeste
Batalia Cartilor. Concurs National de Lectura pentru copii si adolescenti la Sighetu Marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.