Butelii de aragaz, furate dintr-un magazin alimentar


Cu toate ca este decretata starea de urgenta si circulatia persoanelor a fost limitata, se pare ca acest lucru nu ii deranjeaza pe hotii de profesie din Sighet si incep sa isi practice "meseria de baza": furtul si spargerile, scrie Sighet247.

Victima acestor spargatori a cazut un magazin alimentar, "ABC Maria", situat in cartierul Unirii din Sighet. In noaptea de 4/5 aprilie a.c., in jurul orelor 4:00, doi barbati cu fata mascata au spart un rastel de butelii din fata magazinului si au sustras cateva butelii.

Furtul a fost observat in dimineata zilei de 5 aprilie a.c. de catre angajatii magazinului, care au raportat furtul patronului. Acesta a sunat la Politie. La fata locului au sosit cateva echipaje de Politie, printre care si laboratorul criminalistic care au prelevat probe.

Politia a deschis o ancheta pentru a-i identifica pe faptasi si pentru a fi trasi la raspundere, conform legii.

Surse din Politia Sighet au declarat pentru Sighet 247 ca, din pacate, se asteapta ca in perioada urmatoare numarul faptelor antisociale sa creasca, in special furturile, spargerile si talhariile. Politistii recomanda cetatenilor ca in cazul in care observa activitati ilicite sa le anunte de indata la 112, pentru ca cei care savarsesc astfel de fapte sa poata fi identificati si prinsi usor.

Sursa Sighet247

42 de maramureseni infectati cu coronavirus, 3
Citeste
Coronavirus Romania: 148 de decese, 3.864 de persoane infectate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.