BUNURILE TARE SUNT PREtIOASE: Ia-ti masurile necesare pentru ca ceea ce iti apartine sa nu ajunga in posesia altuia

Relaxarea masurilor impuse in ultima perioada, prin redeschiderea parcurilor si a unor magazine, va conduce implicit la aglomeratie pe strada si in mijloacele de transport in comun. Sa nu ignoram faptul ca unii ochi tintesc bunuri care apartin altora, in special bani si telefoane mobile. Cum reusesc? De cele mai multe ori profitand de neatentia noastra sau de ocaziile pe care noi insine le oferim. Asa cum am mai precizat, o geanta nesupravegheata, un telefon pastrat in buzunarul din spate al pantalonilor, spre exemplu, pot fi ocaziile perfecte pentru cei care au scopuri infractionale.
Pentru ca bunurile dumneavoastra sa fie mereu in siguranta, Politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii reamintesc cateva masuri de prevenire a furturilor din buzunare si posete. Insa, nu uita ca principalul responsabil pentru siguranta bunurilor tale esti chiar tu!

In situatia in care esti victima unei infractiuni de furt din buzunare/ poseta, anunta politia, la numarul unic de urgenta 112,
apelabil de la orice telefon mobil sau fix, chiar si public,
indiferent ca ai sau nu credit ori cartela.

Articolul BUNURILE TARE SUNT PREtIOASE: Ia-ti masurile necesare pentru ca ceea ce iti apartine sa nu ajunga in posesia altuia apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PANDEMIA NU FURA COPILARIA! Concurs de 1 Iunie organizat de IPJ Maramures
Citeste
Redirectionarea cotelor din impozitul pe venit pentru entitatile nonprofit si de cult va putea fi realizata pana la data de 30 iunie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.