Bunicii de la caminul de batrani din baia sprie au primit daruri de la elevii colegiului tehnic "anghel saligny"

In prag de Mos Nicolae, elevii Colegiului Tehnic "Anghel Saligny" din Baia Mare au adus zambete in sufletul seniorilor de la Caminul de Batrani din Baia Sprie.

Din respect pentru ceea ce reprezinta ei si argintul pe care il poarta la tample, bunicii de la Caminul de Batrani din Baia Sprie au fost colindati de elevii de la clasele de handbal, acesta fiind un moment plin de emotie si incarcatura spirituala.

Elevii au prezentat un program artistic in care au fost cuprinse Colinde de Craciun pregatit de prof. Botis Adriana. De asemenea, elevii le-au daruit cadouri persoanelor varstnice din Caminul de Batrani, seniorii rasplatindu-i pe acestia cu sentimente sincere de emotie.

Potrivit reprezentantilor Colegiului Tehnic "Anghel Saligny" din Baia Mare, activitate face parte din cadrul proiectului "Un dar pentru fiecare". Proiectul se desfasoara anual de catre directorii prof.ing.Alina Neamt, director adjunct prof. Marius Barcuteanu si coordonatorii proiectului prof.Antonela Sabou Hruban si prof. Dariana Cristian.

Ansamblul cosaul din budesti, pe scena targului de craciun din bucuresti
Citeste
Marius si tatal lui plansi de intreaga comunitate in urma tragediei din spania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.