Bunica lovita de nepot, sotie batuta de sot

Politistii maramureseni sunt in continuare sesizati despre agresiuni sau fapte de violenta in familie. Ieri, 29 mai, au intervenit la doua astfel de cazuri si au intocmit dosare penale ca urmare a constatarii faptelor. Victimele au refuzat emiterea unor ordine de protectie.

Ieri dimineata, la 7.20, politistii din Baia Mare s-au deplasat pe strada Luminisului din municipiu, dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 ca la un imobil are loc un scandal in familie. La fata locului s-a constatat ca pe fondul unui conflict spontan, o femeie de 61 de ani a fost lovita de nepotul sau de 22 de ani. Victima a refuzat emiterea unui ordin de protectie. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Si politistii din Borsa au intervenit ieri pe strada Molidului din oras, unde o femeie de 35 de ani a fost agresata de sotul sau de 40 de ani. Victima a fost transportata la spital unde a beneficiat de ingrijiri medicale. Aceasta a fost informata cu privire la prevederile Legii Nr. 217/2003 privind prevenirea si combaterea violentei domestice, insa a refuzat emiterea unui ordin de protectie. In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Va reamintim ca pentru siguranta victimelor politistii pot emite un ordin de protectie provizoriu, care sa-i tina pe agresori la distanta. Cereti ajutorul de fiecare data cand simtiti ca sunteti in pericol! Sunati la 112, depuneti o plangere si nu renuntati la ea!

S-au urcat bauti la volan, acum risca sa isi piarda libertatea
Citeste
Cupa Romaniei judet
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.