Borseanul colt alb condamnat la inchisoare si munca in folosul comunitatii dupa ce a agresat un salvamontist din borsa

In 12 februarie 2018 v-am prezentat in exclusivitate imagini foto si video de la o agresiune petrecuta in Borsa, in incinta unui local. Atunci, un tanar – Sorin Apostol, salvamontist in Borsa, se afla in local cu mai multi prieteni, cand in incinta a intrat inculpatul Ilie Gherlan, cunoscut sub porecla de "Colt Alb" , care fara niciun motiv a inceput sa il loveasca si sa il ameninte cu moartea.

JUDECATORII DE LA VISEU DE SUS AU DAT PRIMA SENTINTA: 7 luni de inchisoare cu suspendare si 2 luni de munca in folosul comunitatii.

Prin sentinta penala nr. 441/22.05.2019, inculpatul Ilie Cornel Gherlan a fost condamnat la 7 luni de inchisoare. A primit 6 luni pentru lovire sau alte violente, 3 luni pentru tulburarea ordinii si linistii publice, pedepse care au fost contopite in pedeapsa cea mai grea, de 6 luni inchisoare, la care s-a adaugat sporul obligatoriu de o luna inchisoare.

Instanta a dispus suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei inchisorii aplicata inculpatului si implicit a pedepsei accesorii, sens in care a stabilit un termen de supraveghere de 2 ani.

Ilie Gherlan trebuie, de asemenea, sa presteze 60 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii in domeniul serviciilor publice in cadrul primariei orasului Borsa.

CE SPUNE SALVAMONTISTUL SORIN APOSTOL

"Este un exemplu elocvent ca justitia isi face datoria. Am avut incredere in lege si nu m-am inselat. Martorii nu s-au lasat intimidati si au declarat in fata judecatorilor ce s-a intamplat. Poate aceasta pedeapsa aspra va fi invatatura de minte pentru toata lumea. Lucrurile nu se rezolva cu pumnul! Sper ca toti cei care au de suferit in urma unor agresiuni sa aiba curaj si sa ajute politistii. Sa depuna plangeri si sa nu dea inapoi pentru nimic", a declarat Sorin Apostol, victima.

CITESTE SI:

BORSA SALBATICA – EXCLUSIV: TANAR BATUT CU PUMNII INTR-UN LOCAL DIN BORSA DE "COLT ALB"

Solutii de reducere a costurilor cu energia electrica, dar si din domeniul energiilor regenerabile si alternative, la targul ProTehnica
Citeste
Rute ocolitoare recomandate pentru evitarea fluxurilor de trafic generate de vizita Sanctitatii Sale Papa Francisc in Romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.