BORSA – VISEU: Prins in flagrant in timp ce oferea spre vanzare parfumuri contrafacute

Ieri, la ora 18.20, in cadrul unei actiuni pe linia combaterii comertului ilicit politistii din Borsa, au identificat un tanar care oferea spre vanzare parfumuri contrafacute pe raza orasului.

Tanarul de 18 ani, din Targu-Mures nu a putut prezenta documente de provenienta a bunurilor oferite spre vanzare, fapt care a condus la confiscarea bunurilor si sanctionarea acestuia conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

Actiune la Viseu de Sus

Ieri, politistii din Viseu de Sus, Formatiunea Rutiera au desfasurat o actiune pentru cresterea gradului de disciplina rutiera in urma analizei efectuate asupra evolutiei dinamicii accidentelor rutiere grave.

In cadrul activitatilor desfasurate de politistii din Viseu de Sus au fost angrenati si politistii Serviciului Rutier Maramures.

Au fost oprite pentru verificari 41 de autovehicule si au fost legitimate 44 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 25 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Ca masura complementara a fost retinut un permis de conducere si un certificat de inmatriculare.

Articolul BORSA – VISEU: Prins in flagrant in timp ce oferea spre vanzare parfumuri contrafacute apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Accident ingrozitor azi-noapte in Salaj. Patru oameni au murit si patru sunt in spital
Citeste
BORSA: A produs un accident dar a fugit. Un pustan de 18 ani fara permis a ajuns cu masina intr-un gard
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.