BORSA, BAIA SPRIE: Material lemnos confiscat de politisti

Ieri, politistii din Baia Sprie au fost sesizati despre faptul ca in zona fondului forestier Gutinul mai multe persoane taie fara drept, arbori de esenta fag.

Asadar, politistii s-au deplasat la fata locului unde au fost identificati doi tineri de 33 si 35 de ani din Baia Sprie care au recunoscut ca au taiat mai multe bucati de lemn dintr-un arbore de esenta fag urmand sa le transporte la domiciliul lor.

Politistii au luat masura confiscarii materialului lemnos, in cantitate de 3,138 mc, care a fost predat reprezentantilor Ocolului Silvic Baia Sprie.
In cauza se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de taiere fara drept de arbori din fondul forestier

Totodata, azi-noapte, in jurul orei 01.20, politistii din Borsa au oprit pentru control un autocamion care transporta material lemnos. La volanul acestuia, politistii au identificat un tanar de 29 de ani din Borsa. In urma controlului efectuat politistii au stabilit faptul ca, cantitatea de material lemnos de 10,35 mc, inscrisa in avizul de insotire nu corespunde cu cantitatea de material lemnos transportata, existand o diferenta de 7 mc.
Politistii au aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 2.000 de lei, iar ca masura complementara s-a procedat la confiscarea valorica a cantitatii de 7 mc cherestea.

Articolul BORSA, BAIA SPRIE: Material lemnos confiscat de politisti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PS Iustin: ,,Ce-i viata? Este o scoala la finalul careia este marele examen, te intalnesti cu Creatorul”
Citeste
RUTIERE: Accident cu o victima la Viseu de Sus, minor depistat de politisti conducand o motocicleta neinmatriculata la Barsana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.