BOMBA PE FISCULAS: EXCLUSIV COVID-19 - Doi angajati cu functii de conducere la o mare unitate economica din Maramures transportati la Spitalul de Boli Infectioase. Inca 4 adusi la spital (ACTUALIZARE)

Informatii in exclusivitate ne-au parvenit de pe "Fisculas" unde astazi doi angajati cu functii de conducere la cea mai mare unitate economica din Maramures ar fi fost depistati pozitiv la virusul Covid-19. Nu stim exact ce fel de testare s-a folosit.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures NU POATE CONFIRMA INFORMATIILE pana cand nu se va primi aviz din partea Grupului de Comunitare Strategica.

Sursele noastre sustin ca ar fi vorba despre un inginier si un director. Cei doi ar fi fost transportati astazi cu ambulantele la Spitalul de Boli Infectioase Baia Mare in conditii de maxima siguranta.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor noastre in urma cu putin timp inca trei persoane angajate la firma respectiva au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare. Aceleasi surse sustin ca un numar de 47 de persoane au fost testate in mod aleatoriu, pe cheltuiala companiei americano-romane.

Ba mai mult, aceleasi surse sustin ca in aceste momente un echipaj medical va transporta un alt pacient din Tamaia la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare.

De la inceputul pandemiei DSP Maramures a facut un numar de 1.400 de teste din care 250 au fost facute la cerere contra-cost. Va dati seama din cat la suta din cei aproximativ 460.000 de locuitori ai judetului Maramures? Nici macar 0,5% din populatia judetului.

Citeste comunicatul UAC Europe cu privire la acest subiect

Comenteaza cu Facebook

Articolul BOMBA PE FISCULAS: EXCLUSIV COVID-19 - Doi angajati cu functii de conducere la o mare unitate economica din Maramures transportati la Spitalul de Boli Infectioase. Inca 4 adusi la spital (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Numarul persoanelor decedate din cauza COVID-19 creste la 1.036
Citeste
ACTUALIZARE/MARAMURES/PE SURSE – 6 angajati ai Universal Alloy Corporation Europe, depistati pozitiv cu noul coronavirus, transportati cu ambulantele la spital
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.