Bogdanel Gavra – vocea cetatenilor!

Implicat activ in viata comunitatii, Bogdanel Gavra este unul dintre cetatenii municipiului Baia Mare cu o exeperienta remarcabila in accesarea fondurilor europene si implementarea proiectele de dezvoltare in domeniul asistentei sociale. Competent si cu o bogata experienta administrativa, candidatul Partidului Miscarea Populara reprezinta o garantie certa si un real castig in aplicarea democratiei reprezentative, un om care va milita pentru nevoile si asteptarile baimarenilor. Caz unic in practica administratiei locale postdecembriste, Bogdanel Gavra este ferm in asumarea problematicii intregii comunitati locale, dar si prin asumarea problematicii unui cartier al municipiului, ca voce puternica a cetatenilor in Consiliul Local baimarean, votul lui urmand sa exprime vointa celor a caror reprezentare si-o asuma.

"Va invit sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti la votul din data de 27 septembrie! Consider ca a venit momentul ca vocea cetatenilor din municipiul Baia Mare sa fie mult mai prezenta in Consiliul Local Baia Mare, prin intermediul consilierilor locali care ii reprezinta. Imi propun sa aplic un nou mod de lucru, dinamic si responsabil, sa va consult inaintea dezbaterii proiectelor majore si sa propun proiecte viabile, adaptate nevoilor reale ale baimarenilor. Experienta acumulata in decursul anilor, atat in cadrul institutiei pe care am condus-o cat si in munca de lider al ONG-urilor in cadrul carora mi-am desfasurat activitatea, ofera certitudinea ca voi reprezenta baimarenii in mod corect si onest, astfel incat vointa lor sa fie ascultata si pusa in practica", este angajamentul lui Bogdanel Gavra, candidat PMP, la Consiliul Local Baia Mare.

"Bogdanel Gavra este propunerea noastra de consilier local al Municipiului Baia Mare, omul dedicat si devotat reprezentarii intereselor baimarenilor. Prezenta lui va genera rezultate, iar cetatenii vor avea in mijlocul lor, persoana cea mai potrivita sa ii asculte si sa le rezolve problemele" sustine deputatul Adrian Todoran, candidatul PMP la Primaria Baia Mare.

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, Bogdanel Gavra este la pozitia nr. 1 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Baia Mare, pe lista candidatilor Partidului Miscarea Populara.

Respect pentru baimareni… Impreuna vom reusi!

Articolul Bogdanel Gavra – vocea cetatenilor! apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

La Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures: Expozitia Baia Mare - oras liber regal (GALERIE FOTO)
Citeste
ALERTA EXTREMA in Maramures! Avertizare meteo Cod Portocaliu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.