Bmw, de 40

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au descoperit la un imobil de pe raza localitatii Borsa un autoturism marca BMW, seria 6, in valoare de 40.000 de euro, care figura in bazele de date ca fiind cautat de catre autoritatile din Marea Britanie.

Ieri, la nivelul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures s-a declansat o actiune pe linia combaterii traficului international de masini furate din strainatate. Astfel, in curtea unui imobil de pe raza localitatii Borsa, judetul Maramures, politistii de frontiera au identificat un autoturism marca BMW seria 6, despre care existau date ca este cautat de catre autoritatile din strainatate.

Drept urmare, in baza unui mandat de perchezitie domiciliara emis de catre Judecatoria Viseu de Sus, politistii de frontiera s-au deplasat la locatia respectiva, iar in urma unor verificari in bazele de date suplimentare, s-a stabilit ca autoturismul BMW, seria 6, an fabricatie 2014, figureaza cu alerta ,,bun cautat pentru confiscare", alerta emisa de Marea Britanie in data de 27.08.2019.

Autoturismul in cauza, in valoare de 188.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

S-a rasturnat cu masina in care se aflau si doi minori
Citeste
Fericit ca a castigat 4000 de euro, un batran a cumparat cartele de reincarcare pentru a-si revendica premiul care nu a mai venit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.