Bizoni de baia mare – un baimarean si-a spalat masina in parcul central, cu apa trasa din wc-urile parcului

Zgarcenia te poate face celebru. Asta afla acum si un baimarean care s-a gandit sa imbine utilul, spalatul masinii, cu placutul, o ora relaxanta in parc. Daca unii devin celebrii dupa cate o parcare , iar altii prin modul in care circula in trafic, ca si cum drumul ar fi doar al lor, exista si o a treia categorie de "bizoni". Este vorba despre cei care intra efectiv cu masina in parcuri pentru poze ori, la fel ca in cazul de fata, pentru a o… spala.

Un baimarean a fost surprins azi, in Parcul Central din oras, in timp ce isi spala masina in mijlocul aleei. Si nu oricum, ci cu un furtun legat la robinetul de la una dintre baile publice din parc.
Nu mica le-a fost mirarea celor care se plimbau prin zona cand au vazut ce se petrece. Un trecator l-a fotografiat pe barbat si a publicat imaginea pe Facebook.
Nu ne ramane decat sa laudam, totusi, ingeniozitatea soferului. Nu oricine poate sa isi spele masina gratis, sambata, la soare, in mijlocul iernii. Ramane de vazut, insa, daca autoritatile competente vor avea aceeasi parere.

ActualMM.ro

Un doctor din Wuhan a murit in timp ce trata pacienti infectati cu coronavirus
Citeste
Un baimarean si-a spalat masina in Parcul Central, cu apa trasa din WC-urile parcului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.