Bistritean coma alcoolica

25 de persoane care conduceau in stare de ebrietetae sau fara permis in acest weekend depistate de politisti

Alegeti sa conduceti doar daca nu ati consumat alcool! Alegeti sa conduceti doar daca detineti permis de conducere! Alegeti sa contribuiti la cresterea gradului de siguranta in trafic! Inceputul de saptamana a venit cu un bilant consistent in numarul de infractiuni rutiere constatate de politisti in weekendul care tocmai a trecut. 15 persoane au fost depistate in timp ce conduceau cu o alcoolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar alte 10 au fost surprinse de politisti conducand pe drumurile publice fara a detine permise de conducere sau fara drept de a conduce .

Un bistritean avea 1,36 mg/l alcool pur in aerul expirat

Recordul in materie de alcool la volan apartine unui barbat de 34 de ani, domiciliat in judetul Bistrita Nasaud. Acesta a fost oprit pentru verificari duminica, 25 august, in timp ce conducea un autovehicul pe raza localitatii Suciu de Sus. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 1,36 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Targu-Lapus, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Un barbat din Moisei provocat accident beat crita

Un barbat de 43 de ani din Moisei ani, care conducea cu o alcoolemie de 1.02 mg/l alcool pur in aerul expirat, nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu un autoturism condus in fata sa. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita.

Un sighetean beat a fugit de politisti si s-a rasturnat cu masina

Pentru ca se afla in stare de ebrietate, un tinar de 28 de ani din Sighetu Marmatiei nu a oprit la semnalele politistilor. La scurt timp a pierdut controlul volanului si a ajuns cu autoturismul intr-un gard, dupa care a incercat sa fuga. A fost prins si imobilizat de politisti, iar intrucat emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 0.58 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Toate persoanele depistate ca au comis infractiuni sunt cercetate in cadrul dosarelor penale intocmite. Politistii vor fi pe drumurile publice si in saptamana care tocmai a inceput. Nu au target de amenzi! Cu cat ii vor depista mai repede pe cei care conduc in stare de ebrietate, cu atat va scadea numarul accidentelor rutiere si al persoanelor ranite! Conduceti cu responsabilitate!

Adolescenta accidentata pe o strada din Baia Mare
Citeste
Patru masini implicate, cinci persoane ranite, in zona localitatii grosi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.