BilanTul unei zile de iarnA – cinci victime in trei accidente in maramures

Ziua de 2 decembrie a adus primele ninsori mai serioase in Maramures. Totodata, au adus si accidente in lant. Numai trei s-au soldat cu victime. IPJ Maramures a venit cu precizari.

BAIA MARE. Ieri, in jurul orei 14,30 politistii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulatie produs pe strada Victoriei din Baia Mare. Primele verificari au relevat ca un cetatean polonez de 28 ani, care a condus o autoutilitara, a intrat in coliziune cu un autoturism condus in fata sa de un tanar de 33 ani care, in urma impactului, este proiectat in alt autoturism, din fata sa, condus de un baimarean de 50 de ani. In urma impactului, cel de-al treilea autoturism acrosat a ajuns in sant.
In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea soferului de 33 de ani si a unei pasagere de 29 de ani, din acelasi autoturism. Cetateanul polonez si soferul ranit au fost testati cu aparatul etilotest si nu se aflau sub influenta alcoolului, iar conducatorul auto care a ajuns cu autoturismul in sant a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

SACALASENI/REMETEA CHIOARULUI. In jurul orei 15,30 un barbat de 37 de ani, care a condus un autoturism din directia Sacalaseni spre Remetea Chioarului, intr-o curba periculoasa la stanga nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil acoperit cu zapada, a derapat, a patruns pe celalalt sens de mers si s-a oprit in capatul de pod al unui imobil. In urma evenimentului a rezultat accidentarea unei pasagere de 58 de ani. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

CERNESTI/TARGU LAPUS. La ora 15,50, un barbat de 50 de ani, care conducea un autoturism pe D.N. 18 B dinspre Cernesti spre Targu Lapus, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum acoperit cu zapada, a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un copac aflat pe marginea partii carosabile. In urma accidentului rutier a rezultat ranirea conducatorului auto si a unui pasager de 35 de ani, care au fost transportati la spital unde au ramas internati pentru ingrijiri medicale. Conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, insa i-a fost prelevata o mostra de sange. In toate cazurile politistii continua cercetarile urmand a dispune masuri.

Crin CALAUZ

Cinci raniti in trei accidente petrecute intr-un interval de 80 de minute
Citeste
Un tanar de 15 ani din bogdan voda a murit strivit de caruta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.