BILANt IPJ MARAMURES: Vot multiplu la Viseu de Sus si lovire la Sectia 4 Leordina

La data de 27.09.2020, de la& inceputul procesului electoral si pana la aceasta ora& politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului& Maramures& au intervenit& in 17& situatii in care au fost semnalate& posibile fapte& care au legatura cu procesul electoral, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

Toate sesizarile sunt verificate cu promptitudine.

In urma verificarilor au fost intocmite& doua dosare penale, si au fost sesizate Parchetele aferente,& au fost& aplicate 9& sanctiuni contraventionale in valoare totala de 12.800 de lei si 12 avertismente.

Sanctiunile contraventionale au fost aplicate pentru continuarea propagandei electorale dupa finalizarea campaniei electorale si pentru vanzarea de bauturi alcoolice in apropierea sectiei de votare.

Cele doua dosare penale au fost intocmite pentru infractiuni electorale (vot multiplu la Viseu de Sus), respectiv pentru infractiunea de lovire si alte violente la Leordina.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne raman la datorie pe toata perioada desfasurarii procesului electoral, pentru a verifica punctual, cu celeritate, orice sesizare privind incalcarea legii si pentru a stabili existenta aspectelor semnalate.

Fortele Ministerului Afacerilor Interne sunt prezente in sistem integrat pentru a asigura un climat de ordine si siguranta publica, si pentru a actiona eficient in orice imprejurare care poate afecta procesul electoral.

Acolo unde situatia o va impune, nu vom avea toleranta fata de nici o persoana care incalca prevederile legale si vor fi luate toate masurile prevazute de lege.

Publiee par Vasile N. Dale sur Dimanche 27 septembre 2020

Articolul BILANt IPJ MARAMURES: Vot multiplu la Viseu de Sus si lovire la Sectia 4 Leordina apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

LIVE TEXT: Maramuresul voteaza! 40,13% prezenta la vot la ora 18.30. Scrutinul electoral, in timp real, poate fi urmarit AICI
Citeste
Doua dosare penale intocmite de politistii maramureseni pentru vot multiplu si pentru lovire si alte violente
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.