Bilant: 5 raniti si 5 masini distruse. Impact violent si la Hideaga

ZIUA ACCIDENTELOR IN BAIA MARE Ziua de ieri, 24 ianuarie, merita cu siguranta titlul de "Ziua Accidentelor" in Baia Mare, in noul an. Nu mai putin de cinci masini au fost distruse ieri in accidente rutiere produse pe raza municipiului. De asemenea, au existat si raniti: nu mai putin de cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut aseara pe strada Oborului din Baia Mare, una dintre victime fiind un copil.

Accident pe bulevardul Independentei, in zona RFN

Ziua accidentelor a inceput, cum altfel, cu un accident. Doua masini s-au ciocnit in mijlocul intersectiei pe bulevardul Independentei din municipiu. Din fericire, au rezultat doar pagube materiale si… nervi in trafic.

Accidentul de pe strada Oborului

Potrivit primelor informatii , se pare ca doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Soferul unuia dintre autoturismele implicate in accident, care conducea o masina cu volan pe partea dreapta, era singur in masina la momentul impactului. In cealalta masina se aflau mai multe persoane, printre care si un minor. In urma impactului violent dintre cele doua autoturisme, cinci persoane au fost ranite iar patru dintre ele, printre care si copilul, au necesitat transportarea de urgenta la spital.

Politistii continua cercetarile in acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstantele accidentului, dar si care dintre soferii celor doua autoturisme se face vinovat de acesta.

Accident si pe bulevardul Independentei

Un alt accident rutier a avut loc aseara in Baia Mare, la scurt timp dupa cel de pe strada Oborului. Soferul unui Volkswagen Passat a intrat intr-un sens giratoriu si… a uitat cum sa mai iasa. Practic, soferul a trecut prin sens si a zburat in gardul care imprejmuieste curtea hoteului Euro House. Din fericire, nici o persoana nu a fost ranita.

Impact intre doua masini la Hideaga

Tot aseara, doua autoturisme au fost implicate intr-un accident violent in centrul localitatii Hideaga, intr-o cura pericoloasa. Cele doua masini s-au ciocnit frontal puternic, astfel ca daunele materiale sunt insemnate. Din fericire, nici in acest caz nu a fost nevoie de interventia salvatorilor, persoanele implicate in accident neavand nevoie sa fie transportate la spital.

ActualMM

Foto: Remus Ciobanu/ Andrei Demeter/ VasileDale.ro

25 milioane de Euro investite in scolile, gradinitele si liceele din Baia Mare in 2020
Citeste
Gheorghe Turda, accident in lift! Care este acum starea cantaretului
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.