Biciclist beat accidentat in baia mare, coliziune pe dn 1c

Cele mai sigure zile pe drumurile publice sunt cele in care participantii la trafic respecta regulile! Fiecare regula de circulatie incalcata poate avea consecinte grave: ranirea unor persoane, producerea unor pagube materiale, cercetarea in cadrul unor dosare penale, suspendarea dreptului de a conduce etc.

Respectarea normelor ar contribui mult la reducerea victimizarii.

Miercuri, 7 august, politistii au intervenit la doua accidente de circulatie soldate cu ranirea a trei persoane.

In jurul orei 19:00, un barbat de 61 ani, domiciliat in judetul Alba, care conducea autoturismul pe D.N. 1C, dinspre Lapusel inspre Hideaga, nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu un autoturism condus in fata sa de un baimarean de 35 ani.

In urma coliziunii conducatorul auto din masina acrosata si un pasager de 12 ani, din acelasi autoturism, au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital. Ambii conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Un biciclist in stare de ebrietate a fost accidentat la Baia Mare, putin dupa ora 17:00, pe o alee din spatele unui bloc situat pe bulevardul Traian din Baia Mare.
Verificarile politistilor au relevant ca o femeie de 44 de ani, care conducea un autoturism, a surprins si accidentat un biciclist de 49 de ani. Barbatul a suferit leziuni corporale si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgente "Dr. Constantin Opris" Baia Mare pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00, iar biciclistul avea o alcoolemie de 0,86 mg/l in aerul expirat motiv pentru care i s-a recoltat o proba biologica de sange.

In ambele cazuri politistii continua cercetarile, urmand a se lua masuri legale.

Sanctiuni aplicate de politistii rutieri din Borsa si Tautii Magheraus

Politistii rutieri au continuat actiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere si pentru constientizarea de catre conducatorii auto a riscurilor la care se expun atunci cand nu respecta regulile de circulatie.
In ultimele 24 de ore, politistii din Borsa au organizat o actiune pentru depistarea soferilor care depasesc limitele legale de viteza, iar cei din cadrul Politiei orasului Tautii Magheraus au actionat in colaborare cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures pe linia controlului tehnic al autoturismelor.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 22 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 11.000 de lei, au fost retrase doua certificate de inmatriculare si a fost ridicat un set de placute de inmatriculare.



O bistriteanca a furat telefoane mobile, bani si alte bunuri dintr-o casa de pe valea rosie
Citeste
Meteorologii anunta un val de caldura si disconfort termic in intreaga tara pana duminica
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.