BEtI LA VOLAN: Inceput de saptamana cu ghinion pentru patru maramureseni

Azi noapte, imediat dupa miezul noptii, politistii din Borsa au depistat in trafic doi barbati de 36 respectiv 38 de ani, ambii din Borsa care au condus dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

In cazul barbatului de 36 de ani aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar in cazul celui de-al doilea barbat aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca barbatul de 38 de ani nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Politistii din Baia Mare au oprit pentru verificari un autovehicul condus de catre un barbat de 44 de ani din municipiu.

In cazul acestui barbat aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii din Viseu de Sus au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism, iar conducatorul acestuia a nu oprit, motiv pentru care politistii au pornit in urmarirea lui.

In scurt timp politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un tanar de 23 de ani din oras, care nu detine permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei patru barbati au fost transportati la spital in vederea recoltarii de probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In toate cazurile s-au intocmit dosare penale sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul rutier.

Articolul BEtI LA VOLAN: Inceput de saptamana cu ghinion pentru patru maramureseni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

„Nu plange, Maica Romanie…” Cantecul care te va impresiona pana la lacrimi
Citeste
ACtIUNE: Vitezomanii, in vizorul politistilor din Viseu de Sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.