Beti la volan, fara permis de conducere, sanctiuni de circa 3

Cum este sa conduci in stare avansata de ebrietate? In primul rand periculos si riscant! Alcoolul poate crea traume ireparabile in familiile participantilor la trafic! A conduce inseamna in primul rand a fi responsabil!
Cea mai recenta actiune a politistilor Serviciului Rutier Maramures a dus la identificarea unei persoane care a urcat la volanul unui autoturism dupa ce a consumat o cantitate insemnata de alcool.
Este vorba despre un barbat de 42 de ani, oprit de politisti in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Independentei, dinspre Baia Mare spre Tautii Magheraus. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 1.31 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa propuna masuri legale.

Cercetat pentru infractiuni rutiere, retinut pentru 24 de ore de politisti

Ieri, 11 noiembrie, politistii Biroului Rutier Baia Mare au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar care a comis infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Baimareanul, de 30 de ani, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare, in cadrul unei actiuni desfasurata in noaptea de sambata spre duminica de politistii Biroului Rutier Baia Mare. Intrucat verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conducere si avea o concentratie de 0.78mg/l alcool pur in aerul expirat, pe numele lui a fost intocmit dosar penal.
Tanarul urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Politistii continua cercetarile.

Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau au continuat actiunile pe drumurile publice

Dupa ce in week-end au aplicat mai multe sanctiuni pentru abateri de la regimul circulatiei pe drumurile publice, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau au fost din nou prezenti pe principalele artere de circulatie de pe raza de competenta.
Ieri, intre orele 10.00 – 14.00, au fost oprite pentru verificari mai multe autoturisme conduse pe D.N. 18 si D.N. 19, pe raza localitatilor Tisa, Rona de Jos, Rona de Sus, Sarasau, Campulung la Tisa, Sapanta, Remeti.
35 de soferi au fost verificati, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru neutilizarea centurii de siguranta. Valoarea amenzilor aplicate ieri a fost de aproximativ 3.000 de lei.

ALERTA METEO. Cod galben de vant puternic in Maramures
Citeste
Barbat din barsana, condamnat pentru racolarea minorilor in scopuri sexuale, incarcerat de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.