BESTIA CU CHIP DE OM - TICAU: Recidivist arestat preventiv pentru ca a violat o fetita de 6 anisori din sat, dupa ce a ademenit-o din strada

Un barbat in varsta de 50 ani din Ticau a fost retinut de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale pentru 24 de ore. Acesta este banuit de comiterea infractiunii de viol. Ulterior Judecatoria Baia Mare a dispus arestarea preventiva fata de acesta pentru 30 de zile.

Ororile suspectului

Povestea incepe la sfarsitul lunii iunie 2020 cand o fetita de doar sase anisori a fost ademenita de pe strada de suspect. Sub diferite pretexte acesta a reusit sa o atraga intr-un loc ferit de ochii oamenilor si a violat-o. Dupa comiterea faptei micuta a ajuns acasa unde i-a povestit mamei, asa cum a stiut ea, ce a patit. Imediat femeia s-a dus la Politia Orasului Ulmeni unde a reclamat fapta. Initial politistii au demarat cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de corupere sexuala, dar dupa ce specialistii au reusit sa inteleaga ce le spune micuta, incadrarea juridica a fos schimbata in viol. Expertiza medicala a stabilit totodata acest lucru. Minora este supravegheata psihilogic pentru a putea trece peste aceasta trauma.

Cerut sa fie cercetat sub control judiciar, magistratii insa l-au trimis in arest preventiv

Magistratii de la Judecatoria Baia Mare au admis propunerea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare sub nr. 2142/P/2020, din data de 10 iulie 2020 si in consecinta, In temeiul art. 226 Cod procedura penala, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedura penala, dispune arestarea preventiva a inculpatului STOICA TEODOR recidivist, pentru savarsirea infractiunii de viol, prevazuta de art. 218 alin. 1 si 3 lit. c Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, pentru o perioada de 30 de zile de la data de 10 iulie 2020 pana in 8 august 2020 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului Stoica Teodor prin aparator de a se lua impotriva sa masura preventiva a controlului judiciar.

Comenteaza cu Facebook

Articolul BESTIA CU CHIP DE OM - TICAU: Recidivist arestat preventiv pentru ca a violat o fetita de 6 anisori din sat, dupa ce a ademenit-o din strada apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ACCIDENTE LA SOMCUTA MARE SI SATU NOU DE SUS: Doi oameni raniti. O mie de soferi au fost amendati de politistii rutieri in doar o saptamana (FOTO)
Citeste
Nepotul lui Elvis Presley a fost gasit impuscat. Avea 27 de ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.