Beat si fara permis, un maramuresean din Sighet s-a oprit cu ATV-ul intr-un gard din lemn

S-A ALES CU DOSAR PENAL Politistii din Sighetu Marmatiei au intocmit aseara dosar penal si continua cercetarile, dupa ce au constatat patru infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Cercetarile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca un tanar de 30 ani, din Sighetu Marmatiei, i-a incredintat unui sighetean de 37 de ani un ATV neinmatriculat/neinregistrat, pentru a-l conduce pe drumurile publice, respectiv pe strada Mocanitei din municipiu, desi stia ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Barbatul care a condus ATV-ul a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un gard din lemn. Acesta a fost testat cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat sau neinregistrat, conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si incredintarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care stie ca nu poseda permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

2322 de elevi ai clasei zero vor primi gratis "primul ghiozdan" din viata lor
Citeste
10 permise de conducere retinute de politistii baimareni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.