Beat si fara permis, a lovit cu masina o caruta la viseu de sus si a fugit de la locul accidentului

In seara de vineri, 22 noiembrie, la ora 21.18, Politia Orasului Viseu de Sus a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca pe strada Borcutului din oras s-a produs un accident de circulatie soldat cu o victima, iar conducatorul auto a parasit locul producerii accidentului.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, iar primele verificari efectuate au relevat ca o caruta care se deplasa pe strada Borcutului din oras a fost acrosata de un autoturism, care nu avea aplicate placute cu numar de inmatriculare, iar soferul si-a continuat deplasarea. Un barbat de 39 ani, care se afla in caruta, a suferit leziuni corporale si a fost transportat la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus.
In urma activitatilor informativ-operative desfasurate, politistii au gasit autoturismul implicat in accident la o distanta de aproximativ 3 km fata de locul producerii accidentului, intr-o zona greu accesibila. Imediat a fost identificat si conducatorul auto – un barbat de 34 ani, din Viseu de Sus. Verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conduce, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 1,04 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului.

SIGURANTA RUTIERA IN ATENTIA POLITISTILOR

In ultimele 24 de ore politistii au desfasurat mai multe actiuni pe drumurile publice de pe raza judetului, atat pentru prevenirea accidentelor de circulatie cat si pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

SIGHETU MARMATIEI – politistii din municipiu, impreuna cu cei din Sarasau si Ocna Sugatag, au organizat o actiune pentru depistarea soferilor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice conducand in stare de ebrietate. In cadrul activitatilor desfasurate au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 10 000 de lei si au fost retinute doua permise de conducere.
BORSA – in cadrul activitatilor desfasurate pentru prevenirea accidentelor rutiere, politistii au depistat un barbat de 41 de ani, care conducea pe strada Lazuci din oras dupa ce a consumat alcool. Intrucat testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de peste 0.60 mg/l alcool pur in aerul expirat, barbatu a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale.
SEINI – politistii au oprit pentru verificari 25 de autovehicule si au aplicat patru sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 4 000 de lei. Totodata, a fost oprita pentru verificari o autoutilitara cu care se transporta material lemnos. Intrucat s-a constatat ca speciile de lemn transportate nu corespundeau cu cele mentionate pe avizul de insotire, a fost aplicata o sanctiune contraventionala iar lemnul, 5.74 mc, a fost confiscat si predat in custodie Ocolului Silvic Tautii Magheraus.
TAUTII MAGHERAUS – politistii din oras au actionat impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures. Pentru neregulile constatate, acestia au aplicat 31 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 6 000 de lei, au retinut opt certificate de inmatriculare si au retras un set de placute de inmatriculare.

Un jurnalist il pune la zid pe Klaus Iohannis
Citeste
Salajeanca prinsa de politisti dupa ce a furat o suma de bani dintr-o locuinta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.