Beat si cu itp-ul expirat a ajuns cu masina intr-un gard

NANESTI: In incercarea de a scapa de politisti, a ajuns cu autoturismul in gard

Azi noapte, in jurul orei 2.30, politistii Sectiei 5 Politie rurala Ocna Sugatag, au procedat la urmarirea unui autovehicul avand semnalele luminoase si acustice pornite. Cand a observat autospeciala politiei, conducatorul autoturismului a marit viteza de deplasare, iar intr-o curba la stanga a pierdut controlul volanului. Acesta a iesit de pe partea carosabila si s-a izbit de gardul unui imobil din localitatate.

In urma verificarilor, politistii au identificat la volanul autoturismului un tanar de 19 ani din Nanesti care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule si au constatat ca autoturismul avea ITP expirat.

Politistii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l de alcool pur in aerul expirat.

Din fericire in urma accidentului nu au rezultat victime omenesti, ci doar pagube materiale.

In cauza se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fara a poseda permis de conducere, urmand a fi dispuse masuri legale.

BAIA MARE: Cand nu sunt foarte atenti, participantii la trafic sunt predispusi la a fi raniti in accidente rutiere

Ieri, o baimareanca, care s-a deplasat cu bicicleta pe drumul public, a ajuns la spital dupa ce a fost ranita intr-un accident de circulatie.

Politistii au stabilit ca femeia, in varsta de 70 de ani, care se deplasa cu o bicicleta pe bulevardul Unirii din Baia Mare, dupa ce a trecut de intersectia cu strada George Cosbuc, a efectuat virajul la stanga, fara sa se asigure suficient. In acel moment, biciclista a fost surprinsa si accidentata de catre un autoturism condus de un barbat de 56 de ani, care circula regulamentar.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Femeia ranita a ramas internata in spital pentru investigatii de specialitate.

LAPUSEL: ACTIUNI PUNCTUALE – transportul de marfuri si persoane in atentia politistilor

La inceputul acestei saptamani, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat o actiune impreuna cu cei din cadrul Serviciului Rutier. Astfel, luni 13 aprilie, la primele ore ale diminetii, au fost oprite pentru control mai multe autoturisme conduse pe D.N.1C, pe raza localitatii Lapusel.

Intre orele 07.00 – 10.00 au fost verificate 37 de autovehicule. Abaterile constatate au impus aplicarea a noua sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 19.000 de lei.

In cadrul actiunii, politistii au depistat un autovehicul cu care se transportau 800 kg de cartofi, iar soferul nu a putut prezenta documente legale de provenienta. Astfel, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, iar ca masura complementara s-a dispus confiscarea intregii cantitati de cartofi.

Astfel de actiuni vor continua pe tot parcursul acestei saptamani.

Comenteaza cu Facebook

Un batranel de 75 ani nu stia cum sa ajunga acasa
Citeste
Un tanar de 21 ani a incendiat 13 garaje si lemnarii din nistru
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.